Ydelser

Projekter, det er vi gode til!

Hos KPA Projects har vi modulopbygget vores ydelser – du kan vælge hele pakken, som en 360 graders løsning eller du kan vælge præcis de elementer der giver mening for din forretning. Vores fornemste opgave er at give dig fuldt overblik og føre dig trygt igennem hele processen. KPA Projects er en del af KPA Group, som siden 1994 har solgt udstyr til HoReCa branchen. I dag er vi blandt de største leverandører i landet og har udvidet med møbelafdeling i form af Restaurantinventar.dk samt specialindretninger såsom diskløsninger, barer og bænke via Østergaard Interiéur A/S. Vores projektteam har stor erfaring med at opbygge, renovere og sidst men ikke mindst – overholde deadlines og levere som aftalt.

Køber du udstyr for mere end 99.998 kr. eksl. moms er det hele inkluderet i prisen (step 5 dog kun ved vore håndværkere).

Kpa Projects leverer en 360 graders Løsning, hvis du vil have os med hele vejen !

Step 1 – det indledende møde

Det indledende møde kan være over telefon, mail, teams eller på din adresse. På det indledende møde tager vi en snak om dine ønsker og behov samt kortlægger hvad vi kan hjælpe med. Det indledende møde er naturligvis altid gratis og uforpligtende.

PRIS: GRATIS

Step 2 – Indretningsforslag og overslag

Måske du har fundet et lokale du tænker er perfekt for dig. Med et indretningsforslag vil vi i skitseform hjælpe dig med at se om din drøm kan blive til virkelighed. Hvis du er interesseret i både køkkenindretningen og indretningen af spise- eller kundeområde, så tager vi også vores møbelspecialister med til mødet, for at give dig et bud på den komplette løsning.

Vi laver et overslag som du kan bruge til at danne dig overblik over økonomien og over om dine kvadratmeter kan finde anvendelse præcis som du havde håbet på.

Pris: 1500 kr. (og gratis ved køb for 99.998 kr.)

Step 3 – Tegning

Vi udarbejder gerne en tegning og kan tegne i både 2D og 3D. Tegningerne er som udgangspunkt gratis i forbindelse med ordre. Tegningen giver dig et overblik over indretningen af din forretning og vi kan lave tegninger både for møbelindretning (2D), bar/disk løsninger (2D) og for selve køkkenet. Med tegningen sikrer vi os at vi er enige om arbejdsgange, produkterne, placering og 3D tegningen giver dig muligheden for at gå rundt i køkkenet inden det er etableret. Når tegningen er godkendt, laver vi en installationstegning til brug for håndværkerne. Så er vi sikre på alle installationer er til stede og lavet efter anvisningerne fra producenterne. Pris 2D fra 3.500 kr. Pris 3D fra 5.995 kr. Installationstegning (køkken inventar/maskiner): fra 2.500 kr.

Gratis ved køb af for 99.998 kr. eksl. moms eller mere   

Step 4 – Tilbud og finansiering

Vi laver et konkret tilbud på dine ønsker ud fra den dialog vi har haft. Med mange års erfaring indenfor indretning og mange typer køkkener etableret laver vi en pakke der passer til dig. Her fokuserer vi på at lave den optimale løsning i forhold til dit budget, ønsker i forhold til kvalitet, effekt og kapacitet. Vores dygtige møbeleksperter byder naturligvis gerne ind på bardisken, sidde- og udeområder. Har du behov for finansiering har vi vores helt eget finansieringsselskab KPA Finans ligesom vi har samarbejde med adskillige leasingselskaber der har stor erfaring indenfor leasing af storkøkkener.

PRIS: GRATIS

Step 5 – Forberedelse

I den forberedende fase kan vi hjælpe med at få klargjort lokalet til indflytning. Det kunne være etablering af vægge, koordinering med håndværkere omkring installationer, adgangsforhold og tidsplanlægning. Vores oplevelse er at man i denne fase ofte får mange ekstra omkostninger og at tidsplanerne skrider uden ordentlig styring.

Med erfaring fra etablering af mere end 200 forretninger, ved vores projektteam hvad der skal til for at få opgaven ført i mål til tiden. Som alle andre oplever vi også uventede udfordringer undervejs, men grundet vores store erfaring og lager har vi næsten altid en rigtig god løsning parat inden du overhovedet opfanger at der har været ét bump på vejen.

Ønsker du ikke at vi skal stå for denne fase, vil vi naturligvis stadig gerne give telefonisk vejledning til dine håndværkere undervejs i henhold til vores installationstegning. Ønsker du vi skal stå for denne opgave, vil vi benytte vores egene håndværkere, som vi har benyttet gennem mange projektet for at sikre dig den bedste pris og mest gnidningsfrie forløb.

Pris: Fast pris i forhold til projektet el. medgået tid 695 kr./timen + evt. rejseomkostninger.

Step 6 – Montering

I monteringsfasen rykker vi ind med vores dygtige montører. Alle tankerne skal overføres fra papir til virkelighed. Vi sørger for at oplevelsen bliver alle anstrengelserne værd og leverer et færdigt køkken til tiden. Gennem vores store netværk klarer vi også feberredninger hvis det måtte være behov for det. Det vigtigste er at dit køkken er funktionelt om ønsket indenfor den ramme vi har aftalt.

Pris: Efter aftale

Step 7 – Video og billedmateriale

Vi tager billeder af køkkenet og promoverer dig på vores sociale medier. Vi kan tilbyde dig at lave en 3D virtuel videorundtur af forretningen, så dine gæster kan gå en tur igennem dine lokaler online, allerede inden de kommer på besøg.

Billedmateriale og promovering: Gratis
Videotour: fra kr. 2.995, –

Step 8 – Overlevering

Når alt er leveret og monteret, laver vi en overlevering. Her gennemgår vi køkkenet sammen og sikrer os at du er tilfreds med resultatet. Ved overleveringen medbringer vi gratis en mappe med datablade og informationer på dit udstyr ligesom du får en række relevante telefonnumre på serviceafdeling, vagtordninger og alt andet information der på sigt kan blive relevant at have ved hånden.

Pris: Gratis – Naturligvis 🙂

Kontakt os