Specialbutik & Take-Away

Image

Specialbutik & Take-Away


Har I planer om at etablere butik/restaurant med specialprodukter, vil det være en god ide at starte en dialog med KPA Projects. Vi har erfaringer fra etablering af mangeartede opgaver, og den viden kan lige så godt komme jer til gode, inden I fastlægger hvordan jeres specialbutik skal udformes. Take-away steder kan med fordel indrettes med tanke på funktionalitet, som understøtter jeres kunders ønske om bekvem afhentning – men har I specialprodukter som I er stolte af, kan disse med fordel impliceres i en indretning som understøtter det funktionelle.

Specialbutikindretning

Hvis du går med drømme om at starte en butik eller end restaurant, der skal sælge unikke specialprodukter, har du brug for en god samarbejdspartner, som kan hjælpe dig med inventar og udstyr til køkkenet.

Det kan vi hjælpe dig med her hos Cateringprojekt.dk, hvor vi har lang erfaring med at levere udstyr til professionelle køkkener samt inventar til mange forskellige brancher. Derfor kan vi også hjælpe dig med specialbutikindretning, så du kan komme godt fra start med udstyr og inventar i høj kvalitet, der passer til dine behov.

Start indretningen af din specialbutik med os

Når du skal i gang med et stort projekt som specialbutikindretning, er det som nævnt vigtigt at finde en god samarbejdspartner, der kan levere alt det, du har brug for, når det kommer til inventar og udstyr.

En god samarbejdspartner skal også give dig markedets bedste priser og leverer så hurtigt som muligt, så du får de bedste forudsætninger for at komme godt fra start.

Hos Cateringprojekt.dk bestræber vi os altid på at være en god samarbejdspartner ved at give dig gode priser og hurtig levering, samt ved at levere alle de produkter du efterspørger. Vi køber de fleste af vores produkter direkte hos producenterne, og netop derfor kan vi give dig gode priser, da vi slipper udenom fordyrende mellemlem. Den direkte kontakt til producenterne sikrer desuden, at vi kan levere dine produkter hurtigt.

Vi kan også hjælpe dig med rådgivning og planlægning i forbindelse med specialbutikindretning, da vi har lang erfaring med at indrette alt fra hoteller til restauranter. Derfor kan vi også hjælpe med at indrette netop din specialbutik med stor professionalisme og gode råd.

Alt inden for specialbutikinventar og specialbutikudstyr

Hos Cateringprojekt.dk har vi altid et stort lager af både specialbutikinventar og specialbutikudstyr. Vores lager dækker mere end 10.000 m2, hvor du finder lidt af hvert. Her kan du gå på opdagelse i vores udvalg af inventar, og du kan vælge blandt mange forskellige maskiner og andet udstyr til det professionelle køkken.

Hvis du vil indrette en specialrestaurant, give vores gode køkkenmaskiner og andet udstyr dig muligheder for at arbejde med høj effektivitet, mens nogle maskiner også vil give dig nye muligheder for at skabe nye og unikke produkter.

Vi indretter en specielbutik efter dine ønsker

Når du kontakter Cateringprojekt.dk for at få hjælpe til indretning af din specialbutik, står vi ikke bare klar til at sælge dig de produkter, du mangler. Vi også klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning i planlægningsprocessen, så du kan træffe de retter beslutninger.

Vi har lang erfaring med at indrette forskellige professionelle køkkener samt med at indrette spiseområder og lignende, og det er en erfaring, vi kan bruge til at hjælpe dig med at finde frem til den helt rette løsning.

Vi lytter altid til dine ønsker og skaber løsninger, der lever op til alle dine krav, og vi kommer derfor til at gå i tæt dialog helt fra planlægningsfasen, så du kan være sikker på, at du får det udstyr, du skal bruge til lige netop din specialbutik.

Udstyr og inventar i høj kvalitet

Når du køber udstyr og inventar hos Cateringprojekt.dk til specialbutikindretning, er du altid sikker på at få et produkt i høj kvalitet. Vi køber vores produkter direkte fra fabrikken, hvor vi kan holde øje med kvaliteten, og vi handler hovedsagligt med europæiske producenter, der leverer den kvalitet, de lover.

Vi handler kun med de bedste inden for branchen, og vi går altid op i at levere de allerbedste produkter til dig. Derfor kan du altid være sikker på, at du får inventar og udstyr, der er bygget til at holde til at blive brugt i mange år, så du slipper for at løbe ind i problemer i tide og utide.

Vores store serviceteam giver sikkerhed i det daglige

Hvis du bruger køkkenmaskiner og andet udstyr hverdag i din specialbutik, er det svært at undgå problemer på et eller andet tidspunkt – også selvom produkterne kommer i høj kvalitet. Derfor har vi et stort serviceteam her hos Cateringprojekt.dk, så vi er klar til at rykke ud, når du eksempelvis oplever problemer med en maskine i køkkenet.

Vi arbejder med 35 eksterne teknikkere, som kan hjælpe, når det bliver nødvendigt, mens vi også råder over 1 intern tekniker, 2 rullende teknikere og 1 servicekoordinator. Derfor er vi altid klar til at hjælpe med store og små problemer, når de opstår.

Det giver tryghed i det daglige, da du kan være sikker på, at en af vores teknikere står klar til at hjælpe dig, når du har brug for det. Vi kan fixe det meste på kort tid, da vi har adgang til et stort lager med reservedele, mens vores dygtige teknikere har erfaring med at fixe det meste.

Kontakt os og hør mere

Hvis du går med planer om at indrette en specialbutik af den ene eller den anden art, står vi altid klar til at hjælpe dig. vi har lang erfaring med specialbutikindretning, og vi kan derfor også klare indretningen af lige netop din butik eller restaurant.

Vi sætter gang i et tæt samarbejde med dig, så vi kan finde frem til en løsning, der passer til dig og dine behov, når det kommer til både inventar og udstyret i køkkenet. Vi kan levere det meste, og vi garanterer altid høj kvalitet hele vejen rundt. Vores udstyr og inventar giver effektivitet og funktionalitet i det daglige arbejde, hvilket vil gavne både dine medarbejdere og dine kunder.

Hos os finder du altid skarpe priser, og vi giver dig hurtig levering, så du kan komme i gang med arbejdet. Vi har altid de fleste af vores produkter på lager, så de kan leveres hurtigt til dig, og hvis du mangler noget, vi ikke har, skaffer vi det hurtigt fra vores leverandører.

Derfor er vi en solid samarbejdspartner for dig, der skal indrette en specialbutik. Vi kan hjælpe med det meste, og du kan stole på, at vi leverer det, vi lover. Tøv derfor ikke med at kontakte os i dag for at høre mere.