Ole Høj

Ole Høj

Projektleder

I vores projektafdeling er det Ole der sidder i ”maskinrummet” og samler trådene. Ole er projekt manager ind til benet og du kan være helt tryg når han varetager dit projekt. Ole har øje for helheden både for at nå deadlines og for at sikre det endelige resultat lever op til forventningerne og de løfter der er lavet undervejs.

Karrieren startede som dekorations konsulent i Føtex for derefter at blive projekt manager for dygtige virksomheder såsom møbelkæden Bolia.com og inventarfirmaet Expedit. I de senere år har Ole været international establishment manager hos Søstrene Grene Import og senest for Ild.Pizza, som på rekordtid er blevet landets største og nok mest innovative pizzakæde.

Hos Ild pizza styrede Ole processen fra underskrevet lejekontrakt til færdig pizzeria. Historien taler for sig selv – Ild.Pizza er gået fra 0 til 20 lokationer på 2 år – en proces som kræver overblik, styring og struktur.

Det er gennem Ild.Pizza vi hos KPA fik kendskab til Oles kompetencer og kunnen. Da Ole søgte nye udfordringer var vi derfor overbeviste om at vi skulle slå til.

Sammen med Amin og Thomas får du en samlet pakke, som giver dig et godt køkken til fordelagtig pris og hvor processen kommer til køre smidigt. Har du spørgsmål undervejs, så står Ole til rådighed med data, informationer til håndværkere og gode råd.

Kontakt Ole direkte på ole@kpa.dk eller tlf. 50565681

Image