Morten Jacobsen

Morten Jacobsen

Vores nye projekt konsulent

Morten er vores nye projektkonsulent, men kender alt til Branchen - både inde- og udefra.

Morten går op i ærlig, grundig og individuel rådgivning, med et højt serviceniveau både før, under og efter - erfaringen startede allerede som 12-årig, i opvasken, i sine forældres kro.

Morten har over 25 års erfaring i restaurationsbranchen - med virke som alt fra opvasker, tjener, kok, restaurantchef, køkkenchef og selvstændig restauratør på diverse hoteller og restauranter, som Jørgensens Hotel - Horsens, Hotel Phønix - Aalborg, Casablanca - Aarhus, AaB A/S, Helnan Koncernen, Scheelsminde - Aalborg, Gl. Skovridergaard, Silkeborg mm.

Efter en lang karriere i restaurationsbranchen blev det, i 2016, tid til et karriereskift - dog aldrig væk fra HoReCa-sectoren. Fra 2016 arbejdede Morten som konsulent for Ken Størkøkken, med primære virke i Bl.a. Århus og Østjylland.

Spidskompetencer:

Effektfuld og kreativ indretning inden for især; Hotel- og Konference, Restaurant- og Kroer, Fast Food branchen (Burgerrestaruranter mm.) Kantiner (børnehaver, skoler mm.) Buffetindretninger.

Morten har erfaring med flere fastfood kæderestauranter og er garvet til at indrette køkkener, med stor fokus på fornuftige arbejdsgange og, hvor effektivisering er i højsædet. Morten har stor teknisk forståelse for især opvask og vandbehandling samt stor erfaring med ovne, herunder bl.a. Hounö, og mange andre maskinprodukter.

Når Morten leverer en ovn eller opvaskemaskine, får du gerne demoer med grundig oplæring inkluderet i handlen. Erfaringen med at have haft "hænderne i gryderne" både som ansat og selvstændig, sikrer den helt rigtige rådgivning. Positiv og kreativ tilgang til rådgivningen med kunden og brugeren i fokus. Morten har løbende uddannelse inden for projekttegninger - både analogt og digitalt.

Det ærlige valg:

Morten udtaler "Jeg lægger høj vægt på det helt rigtige maskinvalg, og jeg er god til at se flere vinkler indretningsmæssigt, med fokus på drift og økonomi. Jeg står for at give dig et ærligt køkken, med min ærlige mening og erfaring."

Image