Lån og leasing

Ansøg nu: Vælg finansierings-form nedenfor
– og få svar på din finansiering om kort tid….

Afdragsordning i 10 måneder, max 32.000 kr

Nul renter, nul gebyrer. Oprettelse 500 kr.

Ikano godkender dit lån på 10 minutter

Vores afdragsordning tilbydes af Ikano finans og er et kviklån uden renter og gebyrer. Lånet er personligt, koblet op på dit CPR nr.. Du betaler 500 kr. i oprettelse og herefter betaler du beløbet af over 10 måneder. Kredittjek baseres på en lynhurtig beregning af en computer hos Ikano – få svar på kun 10 minutter. Afdragsordninger kan baseres på køb fra 3.000 kr. – 32.000 kr. excl. moms

Ansøg om lån

Fordelagtig leasing over 12 til 48 mdr.

Se den mdr. ydelse med kun 1 klik allerede nu!

Alt udstyr fra Cateringinventar.dk kan leases

Leasing er fordelagtigt mulighed for finansiering, hvor du ikke behøver at involvere banken. Udstyret kan afbetales fra 12-48 måneder. For at starte en leasingsag skal du købe for samlet minumum på 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.

Ansøg om leasing

Ansøg på kun 5 minutter og få pengene indenfor 48 timer.

Lån mellem 15.000 – 1.500.000 kr., afbetal over 24 måneder.

Finansier dit udstyr eller andre investeringer

Hvis man ikke investerer i sin virksomhed, kan man ikke forvente vækst. Dog kan store engangsinvesteringer, som at købe nyt udstyr, være risikabelt og det kan efterlade din virksomhed i en situation, hvor det er svært at finde de penge, der er behov for. Ferratum Business er her til at sørge for, at dette ikke sker. De får store investeringer til at virke små med en simpel online ansøgning, løbetid på op til 24 måneder, og ingen skjulte gebyrer. 

Ansøg om lån

Stærk likviditet og øget vækst.

Billig finansiering af større ordrer

Nykredit leasing er et attraktivt finansieringstilbud

især egnet til kunder der har mulighed for at betale 20% i udbetaling samt 10% i depositum.

Leasing er en moderne finansieringsform, som bliver valgt af flere og flere virksomheder, fordi man ikke binder unødvendige midler i udstyr – og det styrker likviditeten. Nykredit Leasing er en del af Nykredit koncernen og det sikrer dig en kapitalstærk samarbejdspartner.

Ansøg om leasing

Leasing af storkøkken – eller vælg en afdragsordning.

Leasing af storkøkken eller måske bare en afdragsordning. Vi har flere forskellige muligheder hos Cateringinventar.dk, så du nemt kan komme igang med dit storkøkken selvom budgettet er stramt. 

Vi samarbejder med dygtige partnere på finansieringsfronten og tjener ikke noget på at tilbyde denne service. Det eneste vi ønsker er at hjælpe dig igang med dit nye storkøkken på den mest fordelagtige måde for dig. Ønsker du at lease dit storkøkken er Cateringinventar.dk det rigtige valg. 

Hos Cateringinventar.dk har vi flere forskellige muligheder for finansiering, nemlig afdragsordning eller leasing. Vores afdragsordning baseres på et lynhurtigt kredittjek – få svar på kun 10 minutter. Afdragsordninger kan baseres på køb fra 3.000 kr. – 32.000 kr. excl. moms.

Leasing er en anden fordelagtigt mulighed for finansiering. Leasing starter ved 10.000 kr. excl. moms og der er principielt ingen øvre grænse. Leasing baseres på kreditvurdering og det er ikke nødvendigvis et krav at man ikke er registreret i RKI.