Kantine

Image

Kantinebranchen


Står I med tanker på at friske jeres kantine op – eller måske starte helt fra bunden med et nyt? Så står vi klar med hjælp og vejledning til at komme i mål med projektet. En kantine er et vigtigt bindeled i enhver virksomhed, og det sted hvor medarbejderne skal samle energi og møde deres kolleger på tværs af organisationen – kantinen er derfor en meget vigtig medspiller i dagligdagen. Vi kan supplere med en ide til indretningen og køkkenets opbygning, således det afspejler det behov der er lokalt ved jer. Vi kan hjælpe med alt lige fra piskeriset i køkkenet til borde og stole i kantinerummet.

Kantineindretning

Hvis kantinen i din virksomhed trænger til en opgradering, eller hvis du skal i gang med et helt nyt kantinebyggeri, handler det om at finde en pålidelig samarbejdspartner, der kan hjælpe fra start til slut og levere alt det nødvendige udstyr.

I kantinen skal der både være et velfungerende køkken og et hyggeligt kantineområde, hvor medarbejdere kan mødes og spise i hyggelige rammer.

Alt dette kan vi hjælpe dig med hos Cateringprojekt.dk, hvor vi har lang erfaring med at levere udstyr og inventar til bl.a. kantiner.

Lad os hjælpe med din kantineindretning

Det er et stort arbejde at bygge en ny kantine, hvor der både skal købes kantineinventar og køkkenudstyr og lægges en plan for det hele. Netop derfor er en erfaren leverandør en værdifuld partner, som kan sikre, at projektet kommer til at forløbe efter planen.

Hos Caterinprojekt.dk kan vi hjælpe dig med vejledningen i de indledende faser, og vi kan levere alt det kantineinventar, du skal bruge i forbindelse med projektet. Vi gør en dyd ud af at være en pålidelige samarbejdspartner, og du kan derfor altid stole på, at vi giver dig gode priser, hurtig leveringstid og god rådgivning.

Vi køber kantineinventar direkte fra producenterne, hvilket sikrer, at vi kan kontrollere kvaliteten. Det betyder på samme tid, at du slipper for at betale for dyre mellemled, mens leverringstiden også bliver banket helt i bund.

Skab et afslappende møderum for virksomhedens eller organisationens medarbejdere

Når dine medarbejdere skal til frokost, handler ikke kun om at få maverne fyldt op. Frokostpausen handler også om at slappe af og lade mentalt op, så medarbejderne kan vende tilbage til arbejdet med fornyet energi i både kroppen og hjernen.

Derfor er det vigtigt at indrette en hyggelig og afslappende kantine, hvor maden kan nydes i rolige omgivelser, så der kan blive tanket helt op på energi.

Alt dette kan vi hjælpe dig med, da vi har stor erfaring med at indrette kantiner i virksomheder og organisationer.  Vi hjælper dig med at skabe et afslappende møderum, hvor det er rart at være, og hvor medarbejdere kan slappe af i komfortabelt kantineinventar i høj kvalitet.

Vi kan give dig gode idéer til, hvordan du laver den perfekte kantineindretning, og med vores lange erfaring kan vi give dig god råd med på vejen. På den måde kan vi sammen nå frem til den løsning, der passer bedst til netop din virksomhed eller organisation.

Professionelt storkøkken til din kantine

Det er vigtigt at sidde godt i kantinen, men det er naturligvis også vigtigt, at kantinens medarbejdere kan fremtrylle lækker og smagfuld mad på en effektiv måde hverdag. Derfor handler kantineindretning også om at indrette et velfungerende køkken, der indeholder alt det, kokken skal bruge for at lave god mad i en fart.

Hos Cateringprojekt.dk kan vi levere alt inden for køkkenudstyr til kantineindretning, og vi leverer altid produkter i høj kvalitet, der sikrer effektiviteten i den daglige drift. Hos os kan du finde moderne køkkenmaskiner samt alt andet udstyr til dit køkken, og vi hjælper dig naturligvis med rådgivning, så du får det udstyr, der passer til dine behov.

Stort udvalg af udstyr og inventar til kantine

Hos Caeringinventar.dk tilbyder vi altid et stort udvalg af inventar, når du skal i gang med kantineindretning. Vi har et lager på mere end 10.000 m2, hvor du kan finde lidt af hvert, og hvor moderne maskiner og lækkert inventar bare står og venter på at blive installeret i din kantine.

Blandt vores udvalg finder du alt, du skal bruge til indretning af kantine, og hvis du har ønsker, du ikke finder på vores lager, gør vi alt for at skaffe det nødvendige hos vores leverandører.

Du er også altid velkommen til at komme forbi vores lager for at se køkkenudstyret og inventaret på egen hånd, inden du køber. Her kan du få syn for kvaliteten, og du kan gå på opdagelse i det store udvalg og blive inspireret til, hvordan du skal indrette netop din kantine.

Få tryghed i det daglige med en serviceaftale

Når du har køkkenet i kantine fyldt med udstyr, vil der altid være en risiko for, at reparationer bliver nødvendige. Selvom vi kun sælger udstyr fra allerøverste hylde, så vil den daglige brug i kantinen slide på bl.a. køkkenmaskiner, hvorfor nedbrud på sigt er umuligt at undgå.

Derfor står vi altid klar til at hjælpe dig med dine problemer, når de opstår. Vi samarbejder med mere end 35 eksterne teknikere, så der altid er mandskab nok til at servicere vores kunder rundt omkring i landet i forbindelse med defekter i eksempelvis køkkenmaskiner.

Vi har også 1 intern tekniker, 2 rullende teknikere og en servicekoordinator, hvorfor du kan være sikker på, at du altid kan få den hjælpe du skal bruge – når du skal bruge den. Vi rykker således hurtigt ud, og med et stort reservedelslager på over 1 million reservedele kan vi altid fixe lige netop det problem, du oplever.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du er ved at planlægge at bygge en ny kantine med moderne og indbydende kantineinventar og med funktionelt køkkenudstyr i høj kvalitet, er vi den rette samarbejdspartner for dig. Vi kan hjælpe dig gennem alle dele af processen, og vi står altid klar til at levere solid og ærlig rådgivning, der er forankret i vores lange erfaring og gode værdier.

Hos os finder du altid inventar og udstyr til skarpe priser, og vi kan altid fortælle dig, hvor du kan spare, samt hvor det kan betale sig at betale lidt ekstra. Derfor er vi den foretrukne leverandør af kantineinventar blandt rigtig mange forskellige virksomheder, og vi kan også blive den næste samarbejdspartner for dig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, når du går med planer om at bygge en ny kantine eller om at renovere den gamle, og vi kan levere alt det, du skal bruge. Vi sætter hurtigt en plan sammen og går i gang med arbejdet, så du kan få din nye kantine på rekordtid.

Ring til os i dag og hør mere om dine muligheder.