Diskotek

Image

Diskotekudstyr 

Hvis du går med drømme om at indrette et diskotek, handler det om at få en masse ender til at mødes, så du kan tilbyde den bedste oplevelse for dine gæster. Der skal være en lækker bar med moderne udstyr, der kan levere gode drikkevarer, og der skal være noget funktionelt og komfortabelt inventar, som kan holde til at blive brugt, og som dine gæster vil holde af at bruge.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Cateringprojekt.dk, hvor vi har lang erfaring med at levere udstyr og inventar til bl.a. diskoteker. Derfor kan vi også hjælpe lige netop dig med dit projekt, så du snart kan åbne dørene til et velindrettet diskotek.

Lad os hjælpe dig med diskotekindretning

Når du skal i gang med diskotekindretning, er der som nævnt mange ting, der skal gå op i en højere enhed, før du kan åbne dine døre for gæster. Derfor er en god samarbejdspartner værdifuld, da du kan få hjælp til det store arbejde.

Hos Cateringprojekt.dk bestræber vi os altid på at være en værdifuld samarbejdspartner, så du kan komme godt i gang med dit projekt. Vi kan levere alt det, du skal bruge til at indrette dit diskotek, når det kommer til både diskotekudstyr til baren og diskotekinventar.

Vi har direkte kontakt til producenterne, hvilket sikrer at du slipper for at betale for dyre mellemled. Derfor kan vi altid give dig en skarp pris, mens vores direkte link til fabrikkerne også sikrer, at vi kan give dig hurtigt levering på de ting, vi ikke har på vores lager.

Hos os handler et godt samarbejde også om at levere god rådgivning. Vi har lang erfaring med indretning af både restauranter, barer og diskoteker, og vi har derfor gode forudsætninger for at kunne give dig et værdifuldt råd med på vejen.

Vi kan hjælpe dig i de indledende faser med at lægge en plan for, hvad du skal bruge, og vi kan rådgive dig i, hvor du kan spare penge, samt hvor det er en god idé at betale for kvalitet.

Vi kan med andre ord hjælpe dig gennem hele processen med diskotekindretning, så du kan få en god start på dit projekt.

Stort udvalg af diskotekudstyr og diskotekinventar

Hos Cateringprojekt.dk har vi altid et stort udvalg af diskotekudstyr og diskotekinventar. Det betyder, at vi kan levere alt det, du skal bruge for at indrette et veludstyret diskotek. Vi har et lager på mere end 10.000 m2, hvor du kan finde lidt af hvert. Her kan du gå på opdagelse og blive inspireret i forbindelse med indretningen af dit diskotek, og du vil måske opdage nye og smarte løsninger, som kan anvendes i lige netop din situation.

Du kan selvfølgelig også ringe til os for at høre mere om vores udvalg, så du kan få det store overblik og lære mere om, hvad der passer ind i netop din situation. Vi står naturligvis også altid klar til at skaffe de ting, der ikke er på lager, hvis du har specielle ønsker. Vi kan levere det meste hurtigt grundet vores direkte kontakt til mange forskellige producenter.

Diskotekindretning med produkter i høj kvalitet

Hos Cateringprojekt.dk gør vi en dyd ud af at levere produkter i høj kvalitet. Med direkte kontakt til vores producenter kan vi holde øje med kvaliteten, og vi samarbejder kun med de bedste fabrikker i Europa, så vi kan garantere kvaliteten hele vejen rundt.

Den høje kvalitet kommer til at hjælpe dig i det daglige arbejde, når du har travlt i baren, og når dine gæster danser og spilder drinks på dit inventar. Her sørger den høje kvalitet for, at du kan opretholde effektiviteten i baren, samt at dit inventar kan holde til alt det, det bliver udsat for.

Vi giver dig diskotekudstyr og diskotekinventar med kvalitet hele vejen rundt, så du kan stable en funktionel diskotekindretning på benene med produkter, der gør arbejdet nemmere, og som vil holde i mange år.

Udstyr og inventar til dine behov

Alle diskoteker er forskellige, og derfor skal der skabes individuelle løsninger. Derfor lytter vi altid til dine behov og dine krav, så vi kan få skabt en løsning, der passer til netop dit diskotek. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at rådgive om, hvad der vil passe ind i din situation, så du får den mest optimale løsning.

Vi lytter også til dine behov, når det kommer til det daglige samarbejde, samt når det kommer til både tidsramme og budget.

Tryghed med vores serviceafdeling i ryggen

Når der er tryk på i baren, kan det skabe store problemer, hvis et fadølsanlæg, et køleskab eller lignende pludseligt holder op med at virke. Det er dog svært at undgå, når du bruger dit udstyr meget flere dage om ugen, og det er derfor vigtigt at have en plan for, hvad du kan gøre, når du oplever problemer.

Den plan behøver dog ikke være så omfattende, for du kan bare ringe til os, når du har problemer med det ene eller det andet diskotekudstyr. Vi har en intern tekniker og 2 kørende teknikere, der står klar til at hjælpe i alle situationer, mens vi også samarbejder med mere end 30 eksterne teknikere, som står klar til at træde til, hvis det bliver nødvendigt.

Derfor kan vi altid sikre, at vi har kapacitet nok til at hjælpe alle vores kunder, når det bliver nødvendigt. Det giver tryghed i det daglige, da du kan være sikker på, at vi altid står klar til at assistere dig med reservedele og dygtige teknikere, når du har brug for det.

Kontakt os i dag og hør mere om dine muligheder

Hvis du vil indrette et nyt diskotek, eller hvis det gamle trænger til nyt inventar og udstyr, så vi hos Cateringprojekt.dk altid klar til at hjælpe dig. Vi har lang erfaring med diskotekindretning, og vi kan derfor hjælpe dig hele vejen igennem dit projekt.

Vi leverer prisvenlige produkter i høj kvalitet, og du kan altid finde det nødvendige udstyr og inventar hos os. Ring i dag og hør mere.