Bar

Image

Barudstyr

Hvis du går med drømme om at åbne en ny bar eller pub, er det ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen. Der er mange elementer, der skal mødes, når du vil indrette den perfekte bar, og det handler derfor både om at lave en god plan og om at finde det rette udstyr og inventar.

Alt dette kan vi hjælpe dig med her hos Cateringprojekt.dk, hvor vi har lang erfaring med barindretning i mange forskellige projekter. Derfor kan vi også hjælpe dig med lige netop din bar, og du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du går med konkrete planer.

Start din indretning af bar med os

Når du skal i gang med barindretning, er der som nævnt mange ting, der skal gå op i en højere enhed, før du står med en færdig bar, der er klar til at åbne dørene for gæster.

Derfor handler det om at finde en god samarbejdspartner, som kan hjælpe dig gennem hele processen, og som er til at stole på undervejs. Sådan en samarbejdspartner finder du i Cateringprojekt.dk, hvor vi altid sætter dig i centrum og overholder vores aftaler.

Vi har lang erfaring med at levere udstyr til bar og barinventar, mens vi også har erfaring med at leverer inventar og udstyr til både hoteller, restauranter og kantiner. Derfor ved vi, hvad vi laver, og derfor kan vi også leverer alt det, du skal bruge for at lave en funktionel og indbydende bar.

Hos Cateringprojekt.dk køber vi direkte hos producenten, hvilket er din garanti for, at vi kan levere skarpe priser. Du slipper for at betale for dyre mellemlem, mens den direkte kontakt til fabrikkerne på samme tid betyder, at vi kan skaffe alt på kort tid.

Udover at levere inventar og udstyr kan vi også hjælpe dig med råd og vejledning i planlægningsprocessen. Med vores lange erfaring kan vi hjælpe dig med at afgøre, hvad der er de rette valg i netop din situation, og vi kan rådgive dig i forbindelse opstarten, så du kan lægge en strategi.

Alt i barudstyr

Hos Cateringprojekt.dk finder du altid et stort udvalg af barudstyr. Vi har et stort lager på mere end 10.000 m2, hvor du kan finde lidt af hvert. Her kan du finde alt det, du skal bruge for at få baren og køkkenet til at fungere med moderne udstyr, så du kan holde effektiviteten oppe og leverer nogle gode produkter til dine kunder.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores lager, hvor du kan gå på opdagelse og blive inspireret til, hvad du kan købe af udstyr til netop din bar.

Du er naturligvis også altid velkommen til at ringe til os for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde af barudstyr til dit projekt.

Hyggeligt og komfortabelt inventar til bar

Når baren og køkkenet er indrettet med moderne udstyr i høj kvalitet, er turen kommet til indretning af barens siddeområder. Også her skal der lægges en god plan, så du får skabt et rum, der er både funktionelt, indbydende og hyggeligt.

Til indretning af bar skal der bruges barinventar i høj kvalitet, som lever op til alle de krav, der stilles til inventar i branchen. Barinventar skal være lavet i en særlig kvalitet, så det kan holde til at blive brugt hver dag, og så det kan modstå væsker fra væltede glas, der uundgåeligt vil havne på inventaret.

På samme tid er inventaret afgørende for at skabe lige netop den stemning, du gerne vil skabe i din bar, og derfor kan det ikke betale sig at spare på det vigtige inventar.

Her hos Cateringprojekt.dk dk finder du altid et stort udvalg af barinventar og pubinventar. Du finder også brugt barinventar, og du finder barinventar til mange forskellige formål.

Vi kan levere alt det barinventar, du skal bruge for at bygge en velindrettet, slidstærk og indbydende bar, som vil leve op til alle krav fra både dig og dine kunder.

Barudstyr og barinventar i høj kvalitet

Når du køber udstyr og inventar til indretning af bar her hos Cateringprojekt.dk, kan du være sikker på at få nogle produkter i høj kvalitet. Vi køber som nævnt vores produkter direkte fra producenten, hvor vi kan holde øje med kvaliteten.

Vi køber langt det meste af vores barudstyr og inventar til bar i Europa, og vi samarbejder kun med de absolut bedste. Det er din garanti for, at du får inventar og udstyr, der er bygget til at holde og blive brugt hver dag, så du slipper for at købe nyt de næste mange år.

Få sikkerhed i det daglige med en serviceaftale

Selvom du har baren udstyret med udstyr i høj kvalitet, vil problemer på et eller andet tidspunkt opstå. Når du bruger dit udstyr mange gange hver dag, slider det på delene, og det vil på et tidspunkt lede til defekter. Det kan skabe store udfordringer i en travl hverdag, hvor du har mange kunder at servicere.

Derfor har vi hos Cateringprojekt.dk en veludviklet serviceafdeling, der står klar til at hjælpe dig, når du har problemer. Vi samarbejder med 35 eksterne teknikere, som altid kan træde til, når det bliver nødvendigt. Vi har også 2 kørende teknikere og 1 inter tekniker samt en servicekoordinator, hvorfor vi altid er klar til at rykke ud, når du har problemer.

Vi kan være hos dig på kort tid, og vi kan fixe stort set alle de problemer, der opstår med vores udstyr. Vores teknikere er veluddannede og har lang erfaring, og med et stort lager af reservedele kan vi klare det meste.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du går med planer om at åbne en bar, og hvis du leder efter barudstyr bar inventar til salg, er du kommet til det helt rette sted. Her hos Cateringprojekt.dk kan vi hjælpe med alt det, du har brug for i forbindelse med indretning af bar, og vi kan altid hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have i processen.

Ring til os i dag og hør mere om dine muligheder.