Amin Skov

Amin Skov

Projekt konsulent

Amin startede som køkkenmedhjælper tilbage i 1993 og har været selvstændig restauratør gennem en lang årrække. Amin har desuden været tilkoblet flere virksomheder i fødevarebranchen som konceptudvikler.

Amin startede sin karriere med salg af storkøkkener i 2016 hos Krab storkøkken, som projektansvarlig. Her var Amin ansvarlig for gigant-projektet med etablering af alle køkkenfaciliteter i Royal Arena.

I slutningen af 2017 startede Amin som konsulent hos Kpa Company og har siden gennemført mange flotte og kreative projekter med stor succes. Kendetegnende for Amins projekter er at der er fuldt engagement før, under og efter – præcis som det skal være. Amins telefon er altid åben.

Når der skal rådgives og tegnes storkøkkener anvender Amin sine mange år som bruger af et storkøkken, så jeres køkken kommer til at fungere i praksis og ikke kun på papiret. Amin er grundig i sin tilgang til projekter og har tilegnet sig viden omkring 3d tegninger for at kunne lave realistiske illustrationer FØR vi går i gang.

Skulle der undervejs opstå en uforudset hændelse holder Amin hovedet koldt. Gang på gang vinder Amin de større sager på grund af sin tillidsvækkende karakter, som han også efterfølgende lever op til.

Amin har arbejdet med mange store projekter: Royal Arena, Boltens gård, Vores største projekt til dato på Bakken (adskillige køkkener efter stor brand i 2018), Sultan Palace, Restaurant Zafran, Engelsholm Slot og mange mange flere.

Spidskompetencer:

Amin er rigtig god til store projekter. Amin er rigtig grundig og dygtig i sin planlægning. Amin løser desuden uforudsete hændelser på en hurtig og effektiv måde gennem sine gode idéer og store netværk.

Amin er rigtig god til byggeprojekter samt nyetableringer og deltager gerne i hele den rådgivende fase. Desuden har Amin oparbejdet et speciale i køle- og fryserum i alle størrelser og udformninger – med eller uden montering.

Kontakt Amin direkte på amin@cateringinventar.dk eller tlf. 20838311
Image